USR își consolidează prezența în sudul județului Argeș. George Dobra, ales președinte al noii filiale din Căldăraru

de | 13.08.2024 17:56 | Politic, Rural

USR își continuă dezvoltarea filialelor în sudul județului Argeș, având recent constituirea filialei USR Căldăraru, unde George Dobra, un tânăr de 27 de ani, a fost ales în funcția de președinte. Ședința de constituire a fost condusă de Bogdan Badea, consilier județean și coordonatorul zonei de sud, și de Narcis Mircescu, președintele USR Argeș și senator.

Duminică, George Dobra, un tânăr de 27 de ani cu cinci ani de experiență în domeniul IT, a fost ales președinte al noii filiale, potrivit comunicatului remis presei. Astfel, potrivit sursei citate, Dobra a declarat că s-a alăturat USR pentru a reprezenta viziunea și aspirațiile noii generații și pentru a contribui la schimbarea situației din România, în special din zona rurală din care provine: ”Sunt convins că vocea tinerilor poate aduce o perspectivă proaspătă și inovatoare în peisajul politic actual. Consider că USR este un curent nou, plin de energie și determinare, care are capacitatea de a aduce schimbările necesare pentru a asigura un viitor mai bun pentru toți cetățenii,” a spus Dobra.

Bogdan Badea, ales pe 9 iunie consilier județean și coordonatorul zonei a punctat: “Doresc să urez succes noii echipe USR Căldăraru. Am convingerea că prin implicarea activă a noii filiale Căldăraru mesajul și vocea USR o să fie mult mai bine înțeleasă.

Susțin și îi îndemn pe tineri să devină politicieni, indiferent de vârstă, pentru că acest statut te maturizează, îți oferă responsabilități.”

“Am încredere în Bogdan și în echipele pe care continuă să le creeze. Le urez mult succes tinerilor din organizația de la Căldăraru!”, a spus Narcis Mircescu, senatorul USR de Argeș.

Sursă foto: USR.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La Târgul de Sf. Maria. USR Izvoru a organizat un campionat de fotbal!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Căldăraru | Dobra | Izvoru | Narcis Mircescu

Ultimele articole