Constructorul solicită închiderea circulației 2 luni. Gentea: ”Nu voi fi de acord cu blocarea totală a drumului de acces!”

de | 12.06.2024 17:50 | Pitești, Administrație, Importante

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, a mers astăzi în zona în care au loc lucrările de reabilitare ale podului peste pârâul Bascov. Deplasarea a fost necesară ca urmare a solicitării venite din partea constructorului care reabilitează podul peste pârâul Bascov, de închidere a circulației timp de 2 luni (iulie și august) pe drumul provizoriu din strada Depozitelor spre zona de nord!

”Ziua și problema!

Vă garantez, însă că de fiecare dată, o gestionăm eficient!

Astăzi am primit solicitare din partea PORR Construct, care reabilitează podul peste pârâul Bascov, de închidere a circulației timp de 2 luni (iulie și august) pe drumul provizoriu din strada Depozitelor spre zona de nord!

Măsura ar fi necesară pentru construirea sferturilor de con ce asigură rezistența podului.

Sunt de acord că este o etapă a lucrării extrem de importantă, însă nu voi fi de acord niciodată cu blocarea totală a drumului de acces!

La fața locului, împreună cu reprezentanții de la Apele Române Argeș Vedea, am cerut constructorului să găsească o variantă acceptabilă.

Din punctul meu de vedere, acceptabil ar însemna ca circulația să se desfășoare alternativ, pe o singură bandă, o perioadă cât mai scurtă de timp.

Cu siguranță vom găsi soluția cea mai bună!”, a transmis Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție! Traficul se menține îngreunat în zona de Nord a Piteștiului în perioada 12-19 iunie!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apele Române | Bascov | Cristian Gentea | Uiasca | Valea Ursului | Vedea

Ultimele articole