Controale în trenuri și în gări. Poliţiştii de la Transporturi au dat amenzi de peste 70.000 de lei

de | 20.05.2024 12:15 | Eveniment, Național

Polițiștii Direcției de Poliție Transporturi au continuat  acțiunile pentru pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranţă publică, prevenirea și combaterea faptelor ilicite în stațiile de cale ferată și în trenurile de călători, anunță reprezentanții Poliției Române.

Astfel, în perioada 13 – 14 mai 2024, la nivel național, polițiștii au verificat 405 stații de cale ferată și 409 trenuri de călători, fiind legitimate 2.641 de persoane.

În urma neregulilor constatate, oamenii legii au dat 310 amenzi în valoare de 70.600 de lei.

În cadrul acestei acţiuni, a fost identificat un bărbat de 34 de ani din judeţul Galaţi, care în luna februarie a agresat o femeie de 62 de ani într-un tren.

De asemenea, în Gara Craiova, poliţiştii au găsit asupra unui bărbat de 25 de ani, opt plicuri în care erau fragmente vegetale uscate.

Potrivit sursei citate, pe 13 mai 2024, polițiștii au depistat în stația CF Ecaterina Teodoroiu un bărbat, de 48 de ani, din Târgu Jiu, care figura în bazele de date ale Poliției Române ca dispărut. Acesta suferă de afecțiuni psihice și a plecat voluntar de la domiciliu la data de 10 mai 2024, fără a fi victima vreunei infracțiuni.

Bărbatul a fost încredințat tatălui său.

La data de 14 mai 2024, ora 16:20, poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti – Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Ilfov – Postul de Poliţie Transporturi Navale Snagov, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au depistat în comuna Periş, la trecerea la nivel cu calea ferată de pe DJ 101B, un bărbat, în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Sursă foto: Poliția Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tragedie în Spania! O româncă și-a pus capăt zilelor în fața propriilor copii!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Craiova | Ilfov | Snagov | Spania | Târgu Jiu

Ultimele articole