Copii, puteți merge la joacă! S-au finalizat lucrările de amenajare a locului de joacă de pe strada Turcești

de | 12.09.2024 12:33 | Pitești, Administrație

Admini9strația locală din Pitești anunță că lucrările de amenajare a locului de joacă din strada Turcești au fost finalizate. Astăzi, 12 septembrie, a avut loc recepția lucrărilor de amenajare a locului de joacă de pe strada Turcești, după o perioadă de aproximativ șase săptămâni.

Cetățenii și copiii din zonă se pot bucura de un spațiu de recreere și relaxare modern, echipat cu diverse echipamente de joacă, atât din punct de vedere constructiv, cât și funcțional. Suprafața de contact este acoperită cu un covor elastic din cauciuc (tartan), oferind o protecție eficientă la impact. Potrivit comunicatului remis presei, lucrările au fost executate de Asocierea DFS Center Grup SRL, cu participarea subcontractanților SC Invest Prospeed ESM SRL și SC Fun Attraction Expert Service SRL.

Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești. Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești. Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești. Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești. Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești. Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești.

Detalii proiect:

  • Suprafața amenajată: 495 mp;
  • Număr echipamente: 9;
  • Cost (fără TVA): 630.946,34 de lei.

Sursă foto: Primăria Municipiului Pitești.

Citioți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție, se intensifică controalele! 190 de muncitori au fost depistați muncind la negru pe șantierul Autostrăzii A7

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DFS | Pitești | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole