Un copil de 14 ani a ajuns la spital, după ce s-a urcat pe un tren să facă poze și s-a electrocutat

de | 30.12.2023 14:15 | Național, Eveniment

Un adolescent de 14 ani a ajuns la spital, cu arsuri pe aproximativ 60% din corp, după ce s-a urcat pe locomotiva unui tren din Gara Focșani și s-a electrocutat.

Potrivit antena3.ro, tânărul urcase pe locomotivă pentru a face o simplă fotografie, dar nu s-a gândit că își va pune viața în pericol.

Incidentul din județul Vrancea s-a produs vineri, la orele după-amiezii.

Din primele informații, se pare că un grup de tineri s-ar fi urcat pe un vagon al unui tren de marfă staționat în Gara Focșani.

Din motive încă necunoscute, unul dintre tineri s-ar fi apropiat prea mult de firele de înaltă tensiune, provocând un arc electric. Într-o fracțiune de secundă, băiatul, în vârstă de 14 ani, a fost aruncat la pământ.

Incidentul grav a avut loc sub privirile care se aflau pe peron. Oamenii au sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns polițiștii și pompierii, dar și un echipaj de la SAJ Vrancea care l-a preluat pe băiat pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Prin apel 112 a fost sesizat faptul că, în Gara Focşani, un minor de 14 ani s-a electrocutat pe linia de cale ferată. Tânărul electrocutat a fost transportat la spital cu arsuri pe aproximativ 60% din suprafaţa corpului”, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, copilul a suferit arsuri de gradul II și III. El a fost preluat de o ambulanță SAJ Vrancea și transportat la UPU Focșani pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate.

Un prieten al acestuia, un adolescent în vârstă de 15 ani, a suferit un atac de panică. Băiatul în cauză a fost preluat de echipajul SMURD care a intervenit la fața locului.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs incidentul.

Sursă foto: jurnaldevrancea.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident în Pitești! A lovit două mașini parcate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Focșani | Vrancea

Ultimele articole