Un copil de 7 ani a căzut din telescaun, la Straja!

de | 26.02.2024 17:00 | Eveniment, Știri

Un minor în vârstă de 7 ani a fost transportat de urgenţă la spital, luni, 26 februarie, după ce a căzut din telescaun în staţiunea Straja din judeţul Hunedoara.

Reprezentanţii Salvamont şi ISU Hunedoara s-au deplasat la fața locului.

Potrivit Digi24, Ovidiu Bodean, șeful Salvamont Hunedoara, a transmis că cei care administrează telescaunul de la Straja au observat că cel mic se ţinea de telescaunul în timp ce se afla urcare şi au dat înapoi instalaţia, astfel că victima a căzut de la o înălţime mai mică.

Copilul nu a căzut direct din telescaun, a încercat să se ţină de acesta, iar cei care administrează instalaţia, au manevrat-o înapoi, astfel că minorul a căzut de la o înălţime mai mică, de 4-5 metri. Când au ajuns colegii de la Salvamont, copilul acuza dureri uşoare. A fost transportat cu ambulanţa la spital pentru investigaţii”, a precizat Bodean, conform News.ro.

La faţa locului a intervenit Salvamontul, noi ne-am dus în sprijin după ce copilul a fost dus la punctul de prim ajutor al Salvamont. Am intervenit cu o autospecială SMURD care a transportat pacientul de la Straja la spitalul din Lupeni. Copilul are 7 ani, conştient, cooperant, dar avea dureri lombare”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Foto servuspress.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! TIR răsturnat în comuna Cotmeana!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cotmeana | Hunedoara | Salvamont

Ultimele articole