Copil de doi ani, salvat de pompieri după ce a căzut într-un puț de irigare

de | 14.08.2024 23:58 | Eveniment, Național

Un copil de aproximativ doi ani a căzut, în această seară, într-un puţ de irigare din judeţul Teleorman, cu un diametru de circa 30 de centimetri, în timp ce era cu bunicul său, cu oile la păscut. Pompierii au intervenit rapid și au reușit să îl scoată în siguranță din puț. După ce a fost salvat, băiatul a fost transportat la spital.

copil put tr - Copil de doi ani, salvat de pompieri după ce a căzut într-un puț de irigare

Potrivit news.ro, în jurul orei 20.00, un cetăţean a solicitat, prin apel la 112, ajutorul pompierilor militari din cadrul Detaşamentului Roşiori de Vede pentru salvarea copilului căzut într-un puţ de irigare, în comuna Peretu.

La fata locului au ajuns trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede, inclusiv unul de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă, un container multirisc și un echipaj medical tip C. Salvatorii au găsit copilul prins în tubulatura puțului, la o adâncime de aproximativ 2,5 metri, cu picioarele în apă și cu atac de panică.

Pompierii au acționat rapid, folosind o cordiță de pe autospeciala de descarcerare, iar operațiunea de salvare a durat mai puțin de 5 minute. După ce a fost scos din puț, copilul a fost transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare, pentru a se asigura că este în afara oricărui pericol.

FOTO: ISU Teleorman

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Recomandările polițiștilor argeșeni pentru șoferii care circulă pe Transfăgărășan de Sfânta Maria

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Teleorman