Un copil de zece ani a plecat de două ori de acasă ca să strângă peturi pentru a face rost de bani

de | 20.10.2024 11:17 | Național, Eveniment

Un băiat de 10 ani din localitatea Bucșani, județul Dâmbovița, a fost dat dispărut de bunica sa pentru a doua oară, după ce nu s-a mai întors acasă de la școală. Motivul plecărilor sale? O dorință puternică de a strânge bani pentru a-și cumpăra o trotinetă electrică.

Pe 18 octombrie, autoritățile au fost alertate de bunica băiatului, care, îngrijorată, a sesizat că micușunu s-a întors de la școală.

Jandarmii prahoveni au fost cei care l-au găsit, în jurul orei 23:00, sub un pod din județul Prahova, după ce a parcurs o distanță semnificativă de 40 de kilometri de casă.

Băiatul, care avea cu el bicicleta și un ghiozdan, a primit îngrijiri imediate de la jandarmi. Aceștia l-au dus într-o mașină, l-au încălzit și i-au oferit mâncare și apă, asigurându-se că se simte în siguranță înainte de a-l duce acasă.

Aceasta nu este prima dată când Daniel dispare în căutarea trotinetei sale visate. În luna septembrie, el plecase din sat pentru a aduna peturi, fiind găsit atunci de polițiști în localitatea Ulmi.

Pentru o trotinetă, un copil de 10 ani a plecat la 40 de km de casă. A fost găsit de jandarmi sub un pod.
Este vorba despre băiatul din Dâmbovița care, în urmă cu o lună, a fost dus acasă de jandarmi, după ce plecase din sat pentru a aduna peturi ca să își cumpere o trotinetă. A dispărut din nou cu același gând: să strângă bani pentru trotineta visată.
A fost văzut seara trecută, în jurul orei 23.00, de către colegii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova sub un pod de lângă centura orașului.
Copilul era dat dispărut de către bunica sa, după ce nu s-a mai întors de la școală.
Atunci când l-au găsit jandarmii, Daniel era înghețat și avea cu el ghiozdanul și bicicleta.
Colegii noștri l-au dus la căldură, în mașină, i-au oferit mâncare și apă, apoi l-au condus la sediul poliției, de unde a fost dus acasă, în comuna Bucșani, județul Dâmbovița.”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Române

Foto: captură video Facebook Jandarmeria Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș. Care sunt preţurile la carburanţi astăzi

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dâmbovița | Prahova | Târgoviște

Ultimele articole