O copilă de 14 ani ar fi plătit doi asasini ca să-i omoare mama!

de | 02.04.2023 13:59 | Știri

O adolescentă de numai 14 ani a fost arestată în Rusia după ce, îmreună cu iubitul său, ar fi angajat asasini care să îi ucidă mama.

Din păcate, asasinii angajați și-au dus la bun sfârșit misiunea. Mama tinerei, o femeia în vârstă de 38 de ani, a fost bătută și strangulată până a murit, pe data de 24 martie când a ajuns acasă.

În urma anchetei, s-a descoperit că fiica ei și iubitul acesteia, în vârstă de 15 ani, ar fi ordonat moartea femeii, scrie dailystar.co.uk.

La două zile după asasinarea femeii, cadavrul a fost găsit înfășurat în plastic și într-o saltea, și aruncat într-un tomberon, potrivit stirileprotv.ro.

Totul a pornit de la faptul că femeia i-ar fi cerut iubitului fiicei sale să plece din apartament, spunând că este o influență rea asupra acesteia.

Anchetatorii cred că cei doi criminali au plătit doi adolescenți cu suma aproximativă de 4.500 de dolari.

Ucigașii au fost duși în arest într-un centru de detenție pentru tineri în așteptarea unor investigații suplimentare.

 

Sursa Foto stirileprotv.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: