Copilă de 15 ani decedată, după două stopuri-cardio respiratorii!

de | 19.01.2023 22:30 | Eveniment, Național, Știri

Un eveniment absolut tragic a avut loc în această seară, după ce o minoră de 15 a trecut prin două stopuri-cardio respiratorii. Tânăra a murit la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare.

Fata având probleme de respiraţie, anunță unitatea spitalicească, joi, printr-un comunicat de presă, conform Digi24.

În data de 18.01.2023, ora 15:21 s-a prezentat la UPU o minoră în vârstă de 15 ani cu următoarele semne de detresă cardio-respiratorie: slăbiciune, paloare, tahicardie, saturaţie oxigen 88%. A fost preluată de echipa de Urgenţe majore şi intubată, primele investigaţii pledând pentru un cord pulmonar acut şi suspiciune de tromboembolism pulmonar, motiv pentru care se recurge la manevra de tromboliză. În ciuda eforturilor conjugate ale echipei multidisciplinare (pediatru, cardiolog, terapie intensivă) de susţinere a funcţiilor vitale, starea generală a pacientei se alterează galopant, survenind un stop cardiorespirator resuscitabil. La aproximativ 30 minute, ora 19:10 intervine decesul, urmare a celui de-al doilea stop cardiorespirator, din păcate, iresuscitabil de această dată”, precizează sursa citată de Agerpres, potrivit sursei citate.

Urmează să fie stabilită cauza care a condus la deces, după efectuarea autopsiei şi examenului antomopatologic.

Foto descriptiv.

Sursa Foto urcusspreinviere.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Patru bărbați din Ștefănești – prinși după mai multe furturi din Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole