Minora de 13 ani din Buzoești, dată dispărută de familie – a fost găsită de polițiști!

de | 18.09.2024 08:14 | Județean, Eveniment, Importante

INFORMAȚII NOI

Minora de 13 ani din Buzoești, dată dispărută de familie a fost identificată de către polițiști, pe raza județului Dâmbovița.

În urma verificărilor efectuate până în prezent a rezultat că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

În cauză au fost sesizați reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, pentru a stabili dacă se impun măsuri de protecție sau minora poate fi reintegrată în mediul familial, informează IPJ Argeș.

21a8f49c 0868 4a0c 81d5 5a85193de97d - Minora de 13 ani din Buzoești, dată dispărută de familie - a fost găsită de polițiști!

ȘTIRE INIȚIALĂ, 17 septembrie 9:59

O fată de 13 ani este căutată de familie și polițiști, după ce a plecat de la domiciliul său din comuna Buzoești, în noaptea de 16 spre 17 septembrie, și nu a mai revenit.

Potrivit Poliției Române, fata plecată de acasă se numeşte Gazda Silvia-Georgiana.

Minora are 1,60 m înălțime, 55 de kilograme, fața rotundă, ochii căprui și păr șaten, lung. La momentul plecării purta blugi albaștri, geacă neagră și încălțăminte sport albă.

Inspectoratul de Poliție Județean Argeș a fost sesizat astăzi, 17 septembrie, de dispariția fetei, iar în prezent efectuează cercetări pentru găsirea acesteia.

Minora nu se află la prima plecare voluntară.

În prezent polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești și cei din cadrul Secției de Poliție Buzoești desfășoară activități pentru găsirea minorei, fiind transmise semnalmentele acesteia atât la nivelul celorlalte structuri din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, altor structuri cu atribuții de legitimare a persoanelor- jandarmi și polițiști locali, cât și altor județe.”, transmite IPJ Argeș

De asemenea, autoritățile au transmis și un mesaj Ro-Alert.

e1614352 18ef 434e 8597 ca1955260939 - Minora de 13 ani din Buzoești, dată dispărută de familie - a fost găsită de polițiști!

Oricine are informații este rugat să sune la 112 sau la Poliția Orașului Costești, la telefon 0248 672 336.

 

Foto: Poliția Română/IPJ Argeș

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Polițiștii locali piteșteni au acordat primul ajutor unui bărbat căzut în stradă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alba | Buzoești | Dâmbovița | RO-ALERT | Târgoviște

Ultimele articole