Moș Crăciun a ajuns și pe la copiii din familiile defavorizate din Mioveni

de | 27.12.2023 18:27 | Mioveni, Lifestyle

În perioada Crăciunului dorințele devin realitate prin puterea oamenilor de bine ce împart bucurie precum zâmbete. Și uite așa copiii din familiile defavorizate din Mioveni, dar și beneficiarii Căminului pentru persoane vârstnice Mioveni au simțit, prin puterea oamenilor cu suflet mare, magia dragului de Moș Crăciun.

”Mulțumită oamenilor cu suflet mare din cadrul Asociației SOS Medical&Fire #AmbulanțaAlinvest, reprezentată de Cosmina Florea și Ștefănescu Romică, precum și a câtorva agenți economici generoși, Moș Crăciunului a fost mult mai bogat în acest an pentru beneficiarii Căminului pentru persoane vârstnice Mioveni, dar și pentru copiii din familiile defavorizate, aflate în supravegherea Direcției de Asistența Socială Mioveni.

Tuturor le mulțumim pentru implicare și pentru sprijin!”, au transmis cei din adminsitrația locală din MIoveni pe pgai n a de Facebook.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Revelion 2024 la Mioveni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Primăria Orașului Mioveni

Ultimele articole