Creșa din zona Colegiului ”Maria Teiuleanu”. Cristian Gentea: ”Așa arată șantierul pe care au început lucrările”

de | 11.01.2024 12:37 | Pitești, Administrație

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a prezentat astăzi pe pagina de Facebook o serie de imagini din șantierul de pe care au început lucrările celei de-a doua creșe ce se construiește prin PNRR.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea

”Așa arată șantierul pe care au început lucrările celei de-a doua creșe ce se construiește în Pitești prin PNRR!

Terenul pe care va fi amplasată această creșă medie, de 70 de locuri, este situat în Bulevardul Eroilor, în zona Colegiului Economic Maria Teiuleanu”, transmite primarul Piteștiului Cristian Gentea.

Vă reamintim că la finalul lunii iunie a anului trecut avea loc recepția terenului de sport de la Colegiul Economic ”Maria Teiuleanu”. Primarul Cristian Gentea anunța atunci că pe vechiul teren de sport va fi construită o creșă medie cu 70 de locuri. Creșa medie de pe bulevardul Eroilor, cu o capacitate de 70 de locuri, are o valoare de peste 16.600.000 lei. Proiectul semnat în septembrie 2022 prevede că edificiul va avea doar parter și va avea în componența sa 7 dormitoare, 4 camere de joacă (prevăzute cu vestiar, filtru și grupuri sanitare), grup sanitar dedicat persoanelor cu dizabilități, un spațiu pentru luat masa, zonă de primire, cabinet medical cu izolator, zonă administrativă și partea tehnică și de gospodărire.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Filarmonica Pitești, partener în turneul național de recitaluri dedicat Zilei Culturii Naționale!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea