Creștea canabis la el acasă dar și pe un teren din apropiere!

de | 12.09.2022 20:23 | Știri, Eveniment, Național

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara au acționat ieri, 11 septembrie, și au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui inculpat care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Inculpatul a crescut și întreținut o cultură de canabis pentru comercializarea către consumatorii de pe raza județului Timiș.
Astfel, în cursul zilei de ieri, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Timiș și au fost descoperită și ridicată cantitatea de aproximativ 800 de grame de canabis și 11 plante de canabis, în diferite stadii de dezvoltare.
Mai mult de atât, pe lângă ce a fost descoperit în locuința inculpatului, procurorii au descoperit 9 plante pe un teren din apropiere.

Astfel, în cursul zilei de duminică, a fost dispusă arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Timiș.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O mașină de poliție a dat peste o fetiţă de 11 ani pe trecerea de pietoni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Timiș | Timișoara

Ultimele articole