Criminal român, dat în urmărire generală – prins în Spania!

de | 28.02.2023 19:58 | Știri, Eveniment, Național

Un român, dat în urmărire generală, condamnat la 17 ani închisoare pentru omor, a fost prins de către autoritățile din Spania.

Criminalul a fost prins de către autorități într-o comună din Spania. Bărbatul a reușit să scape datorită unei identități false, fiind unul dintre cei mai căutați fugari români din Europa. El a mai fost arestat și în 2017, când s-a folosit de identitatea falsă pentru a scăpa.

Criminalul fusese condamnat la 17 ani de închisoare pentru omor și se afla pe lista Most Wanted în Europa.

Autoritățile din România susțin că bărbatul, în vârstă de 41 de ani, este acuzat că a bătut, în anul 2006, până la moarte un alt bărbat, care era membru al unui clan rival.

Căutările au început când numele lui a apărut pe site-ul cu acces public al agenției europene de poliție Europol drept unul dintre cei mai căutați fugari, agenții din Unitatea Centrală Operativă a Gărzii Civile, conform Antena 3 CNN.

Ancheta a fost desfășurată în acest caz de Unitatea Centrală de Operațiuni împreună cu Unitatea Organică a Poliției Judiciare din Girona în colaborare cu Biroul Atașat de Interne al Ambasadei României în Spania, potrivit stiridiaspora.ro.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tănără înjunghiată în Gara de Nord!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Europol | Spania