Cristian Cioacă va publica o carte biografică scrisă în închisoare

de | 23.10.2024 19:35 | Județean, Lifestyle

După zece ani petrecuți în penitenciar, Cristian Cioacă, fostul soț al avocatei Elodia Ghinescu, se pregătește să facă declarații senzaționale despre unul dintre cele mai controversate cazuri din România. Cioacă, condamnat la 15 ani și 8 luni pentru presupusa implicare în dispariția soției sale, își va împărtăși povestea în premieră, ceea ce ar putea să dezvăluie noi detalii sau să complice și mai mult cazul.

Fostul polițist plănuiește să publice un roman autobiografic, în care va relata experiențele trăite în timpul celor zece ani de închisoare.  Dezvăluirea a fost făcută, pentru Fanatik.ro, de Florica Cioacă, mama polițistului condamnat. Aceasta a menționat că el caută deja o editură pentru a publica manuscrisul, care ar putea apărea pe piață în prima parte a anului 2025.

Băiatul meu vrea să publice o carte pe care a scris-o în închisoare, e despre ce a trăit el în tot această perioadă. E ca un fel de jurnal, în prezent își caută o editură care să i-o publice, eu cred că lumea ar fi interesată să afle punctul de vedere al lui Cristian Cioacă”, a declarat  Florica Cioacă pentru sursa citată

Cioacă a fost eliberat în august 2023 și a locuit câteva luni la mama sa, în comuna Uda, Argeș. Aceasta susține că a suferit enorm în timpul încarcerării fiului său, exprimându-și credința în nevinovăția acestuia.

Și eu, ca mamă, am făcut pușcărie în acești zece ani pe care el i-a petrecut la închisoare. Atât de mult am suferit din cauza faptului că el a stat acolo nevinovat. Sufletul meu s-a mai liniștit deoarece în fiecare seară citesc cărți religioase. Dumnezeu este mare și are grijă de noi, am încredere că adevărul va ieși până la urmă la iveală.

Mă ocup de gospodărie, am livada asta cu pruni și meri, dar sunt supărată că anul ăsta nu prea s-au făcut fructe, din cauza secetei. Pentru că am casa la marginea pădurii, mai am necazuri cu porcii mistreți și cu urșii care dau târcoale gospodăriei. Urșii au apărut de curând, au fost relocați de prin alte locuri, că la noi în sat nu erau deloc până acum un an sau doi. Eu am lucrat la o bancă, multe ore le petreceam la birou, așa cum acum mă bucur la bătrânețe că stau multe ore în aer liber”, a mai declarat mama lui Cristian Cioacă pentru reporterii FANATIK.

Cazul Elodiei Ghinescu a fost întotdeauna în centrul atenției media, fiind înconjurat de mister și controverse, având în vedere că trupul acesteia nu a fost găsit niciodată.

Foto: captură video Ancheta Online

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Doi medici, acuzați că ar fi eliberat fișe pentru permisul auto unor persoane cu afecțiuni pshicice

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: comuna Uda | Roman | Uda