Cristian Gentea: ”4 victorii din 4 jocuri pentru Naționala U20 de baschet masculin!”

de | 18.07.2024 08:58 | Lifestyle, Pitești

Încă o victorie pentru Naționala U20 de baschet masculin, 91-81, ieri, în duelul cu Bulgaria. Și de această dată primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a transmis un mesaj de felicitare echipei.

Europeanul de baschet masculin U 20, Divizia B se desfășoară până în 21 iulie la Pitești Arena, Sala Sporturilor Trivale și Sala Polivalentă din Mioveni. Naționala de tineret a României este repartizată în Grupa D alături de Bulgaria, Estonia, Georgia și Albania. Tricolorii au evoluat la Pitești Arena și au câștigat 4 din 4 meciuri.

”4 victorii din 4 jocuri pentru Naționala U20 de baschet masculin! 91-81, astăzi, în duelul cu Bulgaria!

Felicitări și succes în sferturile Europeanului U20, Divizia B!”, a transmis primarul Cristian Gentea într-un mesaj publicat aseară pe pagina de Facebook.

Vă reamintim că, cu o zi înainte de disputarea sferturilor de finală, astăzi 18 iulie, de la ora 12:30, la sala de conferințe din cadrul Pitești Arena, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, și administratorul public al municipiului Pitesti, Lucrețiu Tudor, vor ura bun venit în “orașul lalelelor” oficialilor federației internaționale de baschet FIBA, precum și tuturor echipelor participante la competiție, conducătorii celor 21 de delegații sportive oficiale urmând să se întâlnească și cu președintele Federației Române de Baschet, Carmen Tocală. Evenimentul va fi transmis în direct pe canalele online ale Primăriei Municipiului Pitești (YouTube, pagină Facebook).

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Astăzi. Curent oprit în Curtea de Argeș, la Mioveni și în alte 4 comune din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bulgaria | Cristian Gentea | Mioveni | Pitești | Pitești Arena | Trivale

Ultimele articole