Cristian Gentea: ”93 de cupluri de seniori din Pitești celebrează căsătoria, la 50 sau 60 de ani de viață împreună!”

de | 11.10.2024 10:19 | Pitești, Lifestyle

Joi, 10 octombrie, la Filarmonica Pitești, municipalitatea piteșteană a celebrat 93 de cupluri longevive: 85 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie și 8 cupluri care au sărbătorit 60 de ani de căsătorie. Acești seniori, prin devotamentul și reziliența lor, reprezintă adevărate modele pentru generațiile tinere, demonstrând că iubirea și sprijinul reciproc pot depăși orice provocare a vieții.

”La mulți ani și multă sănătate tuturor sărbătoriților! Fie ca povestea voastră de viață să continue la fel de frumoasă și exemplară!

În semn de respect și recunoștință pentru contribuția lor în cadrul comunității, fiecărui cuplu i-a fost oferit un premiu simbolic de 1.000 de lei, alături de o diplomă aniversară și un buchet de flori. Prin experiența lor de viață și de muncă, acești seniori au contribuit la dezvoltarea Piteștiului într-un oraș de care suntem mândri”, transmit cei din administrația locală din Pitești.

Cuplurile care urmează să celebreze 50 sau 60 de ani de căsnicie pot beneficia de același premiu și diplomă aniversară. Cei cu domiciliul în Pitești trebuie să depună cererea-tip și documentele necesare fie online, la administratiepublica@primariapitesti.ro sau primaria@primariapitesti.ro, fie la sediul temporar al Primăriei, la Centrul de Informații pentru Cetățeni (Bd. Republicii, fostul Centru de Calcul). Formularul poate fi descărcat de pe site-ul Primăriei, accesând link-ulde aici. .

 Sursă foto: FB Primăria Municipiului Pitești.

”93 de cupluri de seniori din Pitești celebrează căsătoria, la 50 sau 60 de ani de viață împreună!

Sunt modelul nostru de angajament, respect și devotament!

Le dorim din suflet să continue să se bucure unul de celălalt și să împărtășească momente frumoase, alături de copii și nepoți!

La mulți ani fericiți împreună și la cât mai multe aniversări pline de bucurie și împliniri!”, a punctat primarul Piteștiului, Cristian Gentea, în postarea publicată pe pagina de Facebook. 

Sursă foto: FB Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ACAROM: Scădere semnificativă a înmatriculărilor de autoturisme noi în România

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Filarmonica Pitești | Pitești | Primăria Municipiului Pitești