Cristian Gentea: ”Vom avea cel mai modern Teatru de Vară din România!”

de | 16.09.2024 12:31 | Pitești, Administrație

Așa cum vă anunțam, Teatrul de Vară din Ștrand va purta numele renumitului naist român Gheorghe Zamfir, după ce acesta a acceptat propunerea. Comisia de atribuire a denumirilor din Județul Argeș a avizat favorabil solicitarea, iar lucrările de modernizare și reabilitare sunt deja în avans, potrivit informării publicate pe pagina de Facebook de edilul Piteștiului, Cristian Gentea.

Sursă foto: FB Cristian Gentea.

”După ce maestrul Gheorghe Zamfir și-a dat acordul, am reușit încă un pas important în procedura prin care Teatrul de Vară din Ștrand să poarte numele marelui naist român!

Comisia de atribuire de denumiri a Județului Argeș a avizat favorabil solicitarea transmisă de noi.

Am fost în teren și vă asigur că suntem în avans și cu lucrările de modernizare și de reabilitare a teatrului, abia așteptăm să ne bucurăm împreună, la inaugurare!

Vom avea cel mai modern Teatru de Vară din România!”, a transmsi primarul Ctistian Gentea, în mesajul publicta pe pagina de Facebook. 

Sursă foto: FB Cristian Gentea.

Pe 26 martie anul curent a fost semnat și ordinul de începere a lucrărilor, iar proiectul de modernizare are o alocare financiară substanțială de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în valoare de 4.116.723,57 lei fără TVA. Lucrările includ refacerea completă a clădirii existente, cu o suprafață de 428 mp, inclusiv finisaje interioare și exterioare, și acoperirea zonei publice destinate scaunelor (clădirea C10 – Ring de dans) cu structură metalică, perforații de tablă tip corten și acoperiș retractabil din membrană PVC. Reprezentanții autorității locale și-au exprimat încrederea că lucrările de modernizare ale Teatrului de Vară din Parcul Ștrand vor fi finalizate cu mult înainte de termenul din contract, 25 noiembrie.

Foto descriptiv. Sursă foto: FB Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Piteșteanul care traversează Europa pe bicicletă pentru a sprijini educația STEAM ajunge miercuri în fața Primăriei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Ministerul Dezvoltării