Cristian Gentea: ”Copiii noștri pleacă în Kragujevac, orașul înfrățit din Serbia”

de | 11.07.2024 08:12 | Lifestyle, Pitești

În urmă cu puțin timp primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a fost să le ureze drum bun copiilor care pleacă în tabără în Serbia. Tradiția continuă la Pitești: elevii cu rezultate bune la învățătură merg și în acest an în tabără, în Serbia. Cei 23 de elevi pleacă în tabără în stațiunea montană Zlatibor.

Același număr de copii sârbi, elevi ai școlilor din Kragujevac, vor petrece această perioadă în România. Tabăra le este oferită de către municipalitate, ca o recunoaștere a meritelor și a rezultatelor lor școlare. Organizarea taberei de vară este asigurată prin reciprocitate, toate cheltuielile fiind suportate de Primăria Pitești, respectiv de Primăria Kragujevac.

Sursă. foto: Facebook Cristian Gentea

”Copiii noștri pleacă în Kragujevac, orașul înfrățit din Serbia.

Sunt 23 de tineri, de la toate școlile, alături de profesorii lor!

Se duc să se bucure de o vacanță, frumoasă, meritată, după rezultatele la învățătură! Este un schimb cultural de peste 40 de ani, elevii noștri merg. în Serbia, ai lor vin în România!

E 7.50 și sunt aici să-i salut!

Le urez drum bun, să se bucure de vacanță și să ne facă, în continuare, mândri de ei!”, a transmis Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Deputatul de Argeș Nicolae Georgescu premiază cele 4 fete de 10 de la Evaluarea Națională 2024

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Pitești | Primăria Pitești