Cristian Gentea: Cea mai importantă competiție handbalistică din România începe mâine la Pitești Arena!

de | 21.08.2024 13:16 | Lifestyle, Pitești

Supercupa României la Handbal 2024 începe mâine la Piteșțti Arena. Despre această competiție handbalistică importantă s-a disacutat astăzi în cadrul conferinței de presă de la sala Polivalentă „Pitești Arena”.

Supercupa României la Handbal va avea loc în perioada 22-25 august și va aduna cele mai bune echipe ale sezonului, într-o confruntare de elită care promite un spectacol sportiv la cel mai înalt nivel. Meciurile se vor desfășura în Sala Polivalentă ”Pitești Arena” – Pitești, iar cele patru zile de competiție vor include semifinale, finala mică și, bineînțeles, marea finală, unde se va decide câștigătoarea Supercupei României 2024. Cele mai bune echipe din sezonul anterior, atât la masculin, cât și la feminin, vor concura pentru trofeu, aducând în fața fanilor handbalului jucătoare și jucători de top, atât din țară, cât și din străinătate. CSM București (handbal feminin), CS Rapid București (handbal feminin), CS Gloria Bistrița (handbal feminin), HC Dunărea Brăila (handbal feminin), CS Dinamo București (handbal masculin), CSM Constanța (handbal masculin), CSM Baia Mare (handbal masculin) și nu în ultimul rând AHC Potaissa Turda (handbal masculin) vor fi echipele care vor lupta pentru acest trofeu prestigios.

”Cea mai importantă competiție handbalistică din România începe mâine, 22 august la Pitești Arena!

Până în 25 august avem spectacol sportiv în polivalentă, o confruntare de elită a liderelor sezonului pentru trofeu!

Cele patru zile de competiție – feminin și masculin – vor include semifinale, finala mică și, bineînțeles, marea finală a Supercupei României 2024.

Succes sportivilor!

Mulțumiri organizatorului – Federația Română de Handbal, reprezentată la cel mai înalt nivel prin președintele Constantin Din și celorlalți parteneri în buna desfășurare a evenimentului sportiv din Pitești!”, a fost mesajul transm,is de primarul Piteștiului, Cristianm Gentea, după conferința organizată astăzi.

federatia romana de handbal supercupa - Cristian Gentea: Cea mai importantă competiție handbalistică din România începe mâine la Pitești Arena!

Biletele pentru Supercupa României la Handbal sunt disponibile pe platforma de ticketing www.biletesmart.ro. Fanii sunt încurajați să achiziționeze biletele din timp, având în vedere interesul ridicat pentru această competiție.

Programul Supercupei României la handbal este următorul:

Supercupa României, handbal feminin, 22-23 august 2024:

22 august 2024:

  • 14:30 – CS Rapid București vs. CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud;
  • 17:30 – CSM București vs. Dunărea Brăila;

23 august 2024:

  • 14.30 – Finala mică;
  • 17.30 – Finala mare.

Supercupa României, handbal masculin, 24-25 august 2024:

24 August 2024:

  • 14:30 – CS Minaur Baia Mare –  AHC Potaissa Turda;
  • 17:30 – CS Dinamo București – CSM Constanța;

25 august 2024:

  • 14.30 – Finala mică;
  • 17.30 – Finala mare.

Sursă foto: FB Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Premierul Marcel Ciolacu, mesaj important pentru toți pensionarii!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole