Cristian Gentea s-a întâlnit cu cei 23 de elevi din Kragujevac: ”Este o tradiție pe care o respectăm”

de | 22.07.2024 11:09 | Lifestyle, Pitești

Conducerea administrației locale din Pitești s-a întâlnit cu delegația din Kragujevac care și-a petrecut o parte din vacanța de vară în România, mai exact în tabără în Vama Veche. De altfel, organizarea taberei de vară este asigurată prin reciprocitate, toate cheltuielile fiind suportate de Primăria Pitești, respectiv de Primăria Kragujevac.

Pe 11 iulie primarul Piteștiului, Cristian Gentea, s-a întâlnit cu delegația care pleca în tabără în Serbia. Cei 23 de elevi piteșteni cu rezultate bune la învățătură au plecat în tabără în stațiunea montană Zlatibor. Același număr de copii sârbi, elevi ai școlilor din Kragujevac, au petrecut în această perioadă în România, în Vama Veche. Astăzi edilul Piteștiului s-a întâlnit cu delegația venit din Serbia în tabără în Vama Veche.

”Oaspeții noștri din această dimineață au fost cei 23 de elevi din Kragujevac care și-au petrecut o parte din vacanța de vară în România!

Tinerii au fost încântați de litoralul Mării Negre, de atmosfera din Vama Veche și de oamenii pe care i-au cunoscut în cele două săptămâni!

În ultimele zile, înainte de a pleca spre Serbia, au descoperit Piteștiul cu istoria locului!

Curând se vor întoarce acasă din Zlatibor, Serbia, copiii noștri care au petrecut și ei zile frumoase de vacanță în țara prietenă.

Este o tradiție pe care o respectăm: taberele de vară de la Zlatibor, Serbia și Vama Veche, de pe litoralul Mării Negre, sunt organizate anual de primăriile din Kragujevac și Pitești, orașe înfrățite, și constituie un premiu pentru elevii invitați, toți cu rezultate foarte bune la învățătură!”, a transmit primarul Cristian Gentea, pe pagina de Facebook.

Foto dsecriptiv. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Marți se întrerupe curentul în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Pitești | Primăria Pitești | Vama Veche