Cristian Gentea: Pitești Art este încă unul dintre evenimentele pe care le găzduim cu mult entuziasm!

de | 22.08.2024 08:48 | Lifestyle, Pitești

Ieri a avut loc, la Galeria de Artă METOPA din Pitești, vernisajul expoziției alcătuite din lucrările realizate de artiștii participanți la ”Pitești Art” 2024. Cu această ocazie primarul Cristian Gentea a punctat că ”Pitești Art este încă unul dintre evenimentele pe care le găzduim cu mult entuziasm!”

Organizată de Primăria Municipiului Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Pitești, Tabăra Națională de Creație Plastică – pictură, grafică „Pitești Art” a început pe 16 august și se va finaliza vineri, 23 august. La evenimentul care îl are drept curator pe artistul plastic Stela Maria Lucici, vicepreședintele Filialei Pitești a U.A.P.R., participă șapte artiști plastici de notorietate din România și un invitat, artist plastic din Bulgaria: Mariana Constantinescu, din Constanța, Carmen Poenaru, din Bacău, Carmen Chițan, din Bacău, Marinella Dumitrescu, din București, Vladimir Ene, din București, Gheorghe Coman, din București, Sever Moldovan, din Bistrița-Năsăud, Illya Yankov, din Bulgaria. . Lucrările realizate în cadrul taberei intră, conform regulamentului taberei, în patrimoniul Centrului Cultural Pitești

”Piteștiul se îmbogățește, an de an, cu un număr tot mai mare de manifestări culturale!

Pitești Art este încă unul dintre evenimentele pe care le găzduim cu mult entuziasm! Înseamnă infuzie de energie, creativitate, educație plastică valoroasă, ce transformă Piteștiul într-unul dintre cele mai vii centre urbane din regiune!

Vizitați, la Galeria de Artă „Metopa”, expoziția realizată de pictori valoroși în cea de a IX-a ediție a „Taberei Naționale de Creație Plastică – Pictură, Grafică” de la Pitești!”, a punctat ieri pe pagina de Facebook Cristian Gentea.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Care au fost locurile de muncă cele mai căutate de români în această vară

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole