Cristian Gentea: Ridicăm calea ferată și creăm un nou bulevard paralel cu ”Nicolae Bălcescu”!

de | 09.07.2024 14:24 | Administrație, Pitești

Veste bună pentru cetățenii din Nord, Găvana și Bascov. Cristian Gentea, primarul Piteștiului, a vorbit despre noul bulevard, paralel cu Nicolae Bălcescu, cu plecare de la CNCD pe Calea Bascovului, până la intersecția cu DN7 în comuna Bascov.

Aici puteți urmări integral declarația primarului pe acest subiect.

”De la Gara Sud, până la Bascov vom avea un proiect de modernizare a infrastructurii rutiere și feroviare, prin care sperăm să decongestionăm traficul Piteștiului!

Concret, între CNCD și Bascov – DN7, ridicăm calea ferată și creăm un nou bulevard (cu 4 benzi), paralel cu ”Nicolae Bălcescu”! Vom avea și două noi parcări ”verzi”, cu panouri solare și stații de încărcare în zona Gării Sud.

În ședințele de consiliu local din această săptămână, joi și vineri, cele două UAT-uri – Bascov și Pitești pregătesc documentația în vederea aprobării unui acord de parteneriat cu Ministerul Transporturilor!”, a transmis Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

S-a semnat contractul de proiectare. Bulevard cu 2 benzi paralel cu Nicolae Bălcescu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: