Cristian Gentea: A sosit avizul de oportunitate de la Ministerul Sănătății pentru Spitalul Pitești

de | 18.10.2024 09:53 | Administrație, Pitești

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a venit cu o veste bună pentru comunitatea locală: a sosit avizul de oportunitate de la Ministerul Sănătății pentru Spitalul Pitești. Totodată, edilului mai precizează că alt proiect important a primit undă verde.

După aprobarea recentă a lucrărilor la stadion, orașul continuă să progreseze cu alte două proiecte semnificative: avizul de oportunitate pentru Spitalul Pitești și actul adițional pentru dezvoltarea Business Hub. Primarul Cristian Gentea subliniază importanța acestor inițiative pentru viitorul economic și sanitar al municipiului.

Sursă foto: FB Cristian Gentea.

„A fost o săptămână plină de vești bune pentru noi!

După emiterea ordinului de începere a lucrărilor la stadion, ieri, 17 octombrie, alte două proiecte mari au primit undă verde: a sosit avizul de oportunitate de la Ministerul Sănătății pentru Spitalul Pitești și actul adițional pentru etapa a II-a în implementarea Business Hub – urmează achiziția serviciilor pentru firmele incubate și acreditarea centrului pentru funcționare!”, a transmis primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

Sursă foto: FB Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetoanline.ro:

Sărbătoare la Topoloveni. Un weekend de folclor și tradiții sub lumina focului lu’ Sumedru

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Ministerul Sănătății | Pitești | Topoloveni