Cristian Gentea: ”Suntem mândri că orașul nostru găzduiește Romanian Dance Fest”

de | 13.10.2024 07:29 | Pitești, Lifestyle

Piteștiul strălucește din nou în lumina reflectoarelor cu ocazia celei de-a V-a ediții a Romanian Dance Fest, un eveniment ce evidențiază nu doar talentul a 400 de dansatori din întreaga țară, ci și dedicarea comunității locale. Primarul Piteștiului, Cristain Gentea, a subliniat, sâmbătă, în mesajul publicat pe pagina de Facebook, că  astfel de evenimente ne arată că Piteștiul ”este nu doar un centru al sportului, ci și al dansului sportiv”.

”Suntem mândri că orașul nostru găzduiește Romanian Dance Fest, o competiție în care talentul și pasiunea pentru dans aduc 400 de concurenți de la cluburile mari din întreaga țară!

Bravo copiilor pentru performanță și părinților pentru toată susținerea!

Evenimente ca acesta ne arată încă o dată că Piteștiul este nu doar un centru al sportului, ci și al dansului sportiv.

Mulțumim pentru parteneriat Agenției Naționale pentru Sport și Federației Române de Dans Sportiv, sub a căror egidă are loc această a V-a ediție a „Romanian Dance Fest”!

Îl felicit pe arbitrul internațional de dans sportiv, piteșteanul Alfred Shieb, pentru coordonare și retransmit mulțumiri pentru participare arbitrilor prezenți!

Succes competitorilor: toți sunteți învingători, podiumul este doar o treaptă în drumul spre performanță!”, a transmis primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

Vă reamintim că astăzi, 13 octombrie, competiția se desfășoară între orele 11:00 și 17:00 :

Stiluri de dans: dans clasic/contemporan, latino show, salsa, bachata, carribean show, acrodance, majorete, dans de caracter, mtv commercial show dance, open urban-street, dans modern, cabaret/musical, gimnastică;

Categorii de vârstă: Mini Kids – sub 6 ani, Kids – 7-9 ani, Juniori 1 – 10-12 ani, Juniori 2 – 13-15 ani, Adulți – peste 16 ani. Costul unui bilet de intrare este de 20 de lei. Pensionarii și copiii au intrare gratuită.

Sursă foto: FB Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Liga Națiunilor. România conduce Cipru cu 3-0

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea