Cristian Gentea: Suntem onorați că Piteștiul deține Depozitul Central de Arhivă al Ministerului Forţelor Armate, din 1973!

de | 26.07.2024 14:10 | Lifestyle, Pitești

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a transmis astăzi, cu prilejul Zilei Arhivelor Militare, un mesaj de apreciere pentru responsabilitatea și competența cu care arhiviștii păstrează și valorifică tezaurul documentar.

”Cu prilejul Zilei Arhivelor Militare, îmi exprim aprecierea pentru responsabilitatea și competența cu care arhiviștii militari și civili păstrează și valorifică tezaurul documentar.

Suntem onorați că Piteștiul deține, în fosta cazarmă a Regimentului 4 ”Argeș”, Depozitul Central de Arhivă al Ministerului Forţelor Armate, din 1973!

Un tezaur de documente militare și memorialistice, valoroase colecții juridice, toate mărturii ale ultimului secol din istoria României, sunt gestionate și securizate exemplar de cadrele militare și salariații civili ai unității de la Pitești.

Felicitări tuturor, ofițeri, maiștri militari, subofițeri, soldați, gradați profesioniști și civili, pentru munca și realizările obținute!

La mulți ani!”, a fost mesajul publicat pe pagina de Facebook de primarul Cristiaun Gentea.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție! Se prelungește perioada în care este ÎNCHIS TRAFICUL pe drumul tehnologic din zona Depozitelor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Pitești