Cristian Gentea, de ziua lui Piky: ”Copiii sunt cei mai buni promotori, felicitări lor pentru atitudine!

de | 03.06.2024 18:50 | Pitești, Politic

Astăzi s-au împlinit 21 ani de când societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti derulează Programul Educaţional Piky sub motto-ul: ”Apa înseamnă viață, prețuiți-o și nu o risipiți!”, în data de 3 iunie fiind ziua lui Piky, mascota societăţii, marcă înregistrată la OSIM.

Aniversarea lui Piky a avut loc astăzi, 3 iunie, la Muzeul Județean Argeș. Tot astăzi s-a desfășuratt și premierea elevilor câștigători ai concursului de machete ”Apă pentru toți” dedicat deopotrivă Zilei Mondiale a Apei și Zilei lui Piky. De precizat că lucrările elevilor vor putea fi admirate într-o frumoasă expoziție la Muzeu și vor încânta privirile vizitatorilor timp de o săptămână. La festivitatea de premierea a participat și primarul Piteștiului, Cristian Gentea.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”65 de elevi au fost premiați de Apă Canal 2000 SA pentru inspirație, originalitate și implicare în concursul de machete dedicat Zilei Mondiale a Apei!

Piky, mascota veselă de forma unei picături de apă, împlinește astăzi 21 de ani de când îi însoțește pe cei mici în educația pentru prețuirea mediului!

Copiii sunt cei mai buni promotori, felicitări lor pentru atitudine!”, a transmis Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Organizația Argeș, CMF 21240002. 

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristian Gentea: ”În  mandatul meu, am pus accent pe transformarea promisiunilor în fapte!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000 | Cristian Gentea | Piky | Societatea Apă Canal 2000 SA

Ultimele articole