Cristian Păcioianu, candidatul AUR la Micești: ”Vă voi fi prieten, vă voi fi sprijin, vă voi fi lider gospodar!”

de | 06.06.2024 14:22 | Rural, Politic

După o campanie plină în care și-a prezentat oferta administrativă, Cristian Păcioianu, candidatul AUR la Micești, le transmite cetățenilor ca înainte de a-și alege un primar ”care va fi OGLINDA DUMNEAVOASTRĂ minimum 4 ani” să analizeze cu atenție candidații și să se gândească ”ce fel de om și ce fel de lider vă reflectă!”.

Candidatul AUR este născut și crescut în localitate, provine din rândurile oamenilor din Micești și s-a angajat să fie lângă cetățenii din comună:”Vă scriu la sfârșitul unei campanii de prezentare a ofertelor administrative pentru Micești.

Sper că am reușit deja, în ultimele 3 luni, să interacționez cu cei mai mulți dintre dumneavoastră: fie în gospodării, fie pe străzile comunei, fie la evenimente sau pe rețelele social media.

M-am hotărât destul de târziu să fac un pas în față spre administrație.

M-a tras înapoi faptul că am avut, mult timp, ca și dumneavoastră, speranțe deșarte.

M-a împins înainte hotărârea cu care mulți oameni gospodari din Micești s-au alăturat imediat mie.

Am înțeles atunci că nu sunt singurul dezamăgit total de administrația de până acum. Că nu sunt singurul revoltat și necăjit de proasta gospodărire a comunei noastre, în toate domeniile ei.

Duminică, 9 iunie, veți alege un primar care va fi OGLINDA DUMNEAVOASTRĂ minimum 4 ani.

Alegeți, vă rog, analizând cu atenție candidații și gândindu-vă ce fel de om și ce fel de lider vă reflectă!

Cu cine credeți că vă identificați ca cetățeni, ca gospodari, ca nevoi!

Cine vă va reprezenta în relația cu autoritățile județene, cu ministerele, cu mediul privat, cu partenerii din zona metropolitană? Ce om și ce echipă?

Vă rog să nu decideți viitorul unei întregi comunități, șansa Miceștiului de a deveni o comună cu condiții normale și moderne de trai, pe interese mici, punctuale!

Nu vindeți viitorul pentru o firimitură! Întoarceți cu mândrie spatele celor care au echivalat puterea dumneavoastră de a decide cu o cutie de mici! Sau o bere! Sau un bec schimbat tot din banii dumneavoastră!”.

”Avem o echipă de consilieri care vin din rândurile comunității”

Sursp foto: ediția tipărită

Astfel, Cristian Păcioianu, candidatul AUR la Micești, mai explică că administrația publică înseamnă ”reprezentare socială, muncă multă, viziune în a atrage toate oportunitățile de finanțare și rezultatele concrete”.

”Vă cer să dați șansa unei echipe și unui primar proveniți din sânul comunității, din mijlocul mulțimii mute care, atâția ani, a sperat și a așteptat degeaba!

Am muncit mult la un program realist pentru Micești, bazat exclusiv pe nevoile urgente, fără minciuni, fără a ne pune în situația să cădem de rușine peste 4 ani!

Avem o echipă de consilieri care vin din rândurile comunității, oameni vrednici, cu o viziune corectă asupra nevoilor. Ei reprezintă toate satele, toate categoriile sociale și profesionale, comunitățile religioase și toate grupele de vârstă care definesc localitatea noastră.

Îi găsiți pe poziția 3 a buletinelor de vot!

Pe aceeași poziție – asumându-mi să fiu primarul care nu va face niciodată Miceștiul de rușine și care va schimba fața localității – mă găsiți și pe mine!

Provin din rândurile dumneavoastră și voi fi lângă dumneavoastră!

Vă voi fi prieten, vă voi fi sprijin, vă voi fi lider gospodar! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a transmis în încheiere Cristian Păcioianu, candidatul AUR la Micești.

Material publicat de MB Agency Complete, la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, CMF 21240330.

Sursă foto: Facebook Cristian Păcioianu și ediția tipărită

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristian Păcioianu: ”Miceștiului îi trebuie, fără îndoială, un primar care face echipă și este gospodar!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Păcioianu | Micești

Ultimele articole