Cruzime fără limite: Un bărbat a dat foc câinelui soacrei sale în urma unui scandal

de | 04.09.2024 18:23 | Eveniment, Național

Un bărbat de 49 de ani din Sântion, județul Bihor, este cercetat pentru schingiuirea animalelor, amenințare și distrugere, după ce, pe 28 august 2024, a incendiat câinele soacrei sale în urma unei dispute.

Potrivit antena3.ro, bărbatul a lovit câinele din rasa Ciobănesc Caucazian cu un cablu metalic, l-a stropit cu o substanță inflamabilă și apoi i-a dat foc.

De asemenea, în urma scandalului bărbatul a distrus o sobă din imobil și a amenințat-o pe femeia de 73 de ani cu acte de violență.

Din cercetările efectuate de poliţişti, a rezultat că, la data de 28 august a.c., în jurul orei 23.00, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi lovit, în mod repetat, cu un cablu metalic, un câine din rasa Ciobănesc Caucazian, care aparţine mamei concubinei sale, cu acelaşi domiciliu, ar fi stropit animalul cu o substanţă inflamabilă, iar apoi i-ar fi dat foc, ar fi distrus o sobă dintr-o încăpere din imobil, iar pe femeia de 73 de ani ar fi ameninţat-o cu acte de violenţă”, a transmis marţi, 3 septembrie, IPJ Bihor.

Din fericire, animalul a fost salvat de polițiști și se află acum sub tratament medical, fiind în afara oricărui pericol.

Potrivit sursei citate, în noaptea incidentului bărbatul a fost internat nevoluntar într-un spital din Oradea. Pe 2 septembrie, el a fost reținut pentru 24 de ore, iar pe 3 septembrie, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea pentru luarea măsurilor legale.

Poliția a emis și un Ordin de Protecție Provizoriu, interzicându-i bărbatului să se apropie de femeia de 73 de ani sau de domiciliul acesteia.

În urma audierii femeii de 73 de ani, poliţiştii din cadrul Biroului de Protecţie a Animalelor au emis faţă de bărbatul de 49 de ani un Ordin de Protecţie Provizoriu, prin care, începând cu data de 29 august a.c., acestuia i-a fost interzis să se apropie de femeia de 73 de ani sau de domiciliul acesteia”, a transmis IPJ Bihor.

Foto descriptiv Poliția Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Restricții de trafic pe Autostrada A0

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Oradea

Ultimele articole