Cultură de canabis a fost descoperită lângă Termocentrala Rovinari!

de | 06.10.2023 23:16 | Eveniment, Știri

O cultură de canabis a fost descoperită în apropierea Termocentralei Rovinari, de anchetatori, într-o zonă supravegheată video, conform Digi24.

Plantele erau în 90 de ghivece, care erau ascunse chiar şi sub benzile de transport cărbune dezafectate.

La data de 05.10.2023, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reţinerea unui inculpat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc”, a informat, vineri seară, DIICOT, într-un comunicat de presă citat de News.ro, conform sursei citate anterior.

Inculpatul a fost prins în flagrant în timp ce vindea 40 de grame de canabis.

Ulterior, împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova au fost puse în executare patru mandate de percheziţie domiciliară în oraşul Rovinari, judeţul Gorj, ocazie cu care au fost descoperite şi ridicate cantitatea de 350 grame de cannabis, un cântar de precizie, 5 grindere, un telefon mobil, seminţe de cannabis şi o sumă de bani, în lei. În urma extinderii cercetărilor în cauză, a fost identificată pe un teren din localitate, înconjurat de vegetaţie, o cultură outdoor de cannabis (supravegheată video) stabilindu-se că a fost înfiinţată şi intreţinută de inculpat”, a declarat transmis DIICOT.

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro 

La un pas de tragedie în Războieni! O femeie a fost amenințată cu moartea de un piteștean!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Craiova | Gorj

Ultimele articole