Cum va fi vremea în prima lună de toamnă

de | 30.08.2024 17:23 | Lifestyle, Național

Vreme caldă, dar ploioasă în prima lună de toamnă.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru perioada 02-30 septembrie, iar, potrivit specialiștilor, vom avea parte de vreme călduroasă, dar și de precipitații abundente.

Prognoza meteo pentru săptămâna 02-09 septembrie

La începutul săptămânii viitoare, valul de caniculă se menține în aproape toate regiunile, însă cel mai cald va fi în vestul țării.

Regimul pluviometric va fi deficitar în toată țara, îndeosebi în regiunile vestice, nordice și centrale.

Prognoza meteo pentru săptămâna 09-16 septembrie

Și în această săptămână va fi mai cald decât în mod normal, în întreaga țară. Potrivit specialiștilor, în a doua săptămână din luna septembrie vom avea parte și de ploi.

Cantitățile de precipitații se vor situa peste normele climatologice specifice perioadei în cea mai mare parte a țării, cu precădere în regiunile vestice.”, transmite ANM

Prognoza meteo pentru săptămâna 16-23 septembrie

Și în această săptămână vom avea parte de vreme frumoasă, temperaturile medii fiind mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă în regiunile sudice, în timp ce în restul teritoriului se vor situa ușor peste mediile climatologice.

Prognoza meteo pentru săptămâna 23-30 septembrie

Potrivit specialiștilor, prima lună de toamnă se va încheie așa cum va începe, cu vreme caldă. Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru ultima săptămână a lunii septembrie în majoritatea regiunilor.

În ceea ce privește cantitățile de precipitații, acestea vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în toată țara.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

https://anchetaonline.ro/angajari-sursa-externa-posturi-scoase-concurs-penitenciarul-mioveni-186419/

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Administrația Națională de Meteorologie | Mioveni