Cupa de fotbal a Baroului Argeș – ”In memoriam Nicolae Dobrin”. Competiția se bucură de participare internațională

de | 04.09.2024 15:23 | Lifestyle, Pitești

O competiție sportivă de tradiție, organizată de Baroul Argeș, cu sprijinul Uniunii Naționale a Barourilor din România și al Primăriei Municipiului Pitești, va avea loc în perioada 12 – 14 septembrie 2024, celebrând împlinirea a 160 de ani de la înființarea Baroului Argeș: Cupa de fotbal a Baroului Argeș. Evenimentul din acest an aduce și un omagiu celui mai iubit fotbalist piteștean, fiind intitulat „In memoriam Nicolae Dobrin”.

Sursă foto: FB Primăria Municipiului Pitești.

Potrivit informăriii celor din administrația locală din Pitești, meciurile din cadrul acestui eveniment se vor desfășura, în zilele de 13 și 14 septembrie, la Baza Sportivă „Viitorul”, urmate de festivitatea de premiere care se va ține în seara de 14 septembrie, de la ora 20:00, la Ramada Events. Competiția se bucură de participare internațională, în cadrul acesteia concurând 31 de echipe de fotbal ale barourilor membre ale Uniunii Naționale a Barourilor din România, precum și echipa Uniunii Avocaților din Republica Moldova. Cupa de fotbal a Baroului Argeș are ca scop crearea de legături interprofesionale între participanți și promovarea sportului pentru sănătate și pentru reducerea stresului profesional.

Sursă foto: FB Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ARCHANGELS FEST își deschide porțile. Sâmbătă, este programată parada pe două roți!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: