Ce cupluri s-au înșelat și cu cine au plecat din Thailanda? Finala Insula iubirii 2024 se apropie!

de | 18.08.2024 10:54 | Lifestyle, Național

Finala Insula iubirii 2024 se apropie cu pași repezi. Ultimul episod al sezonului 8 din controversatul reality show de la Antena 1 este programat pe 28 august. Producătorii au lansat și un concurs pentru fanii emisiunii: pot câștiga invitații pentru a participa la Watch Party finala Insula Iubirii, unde sunt așteptați prezentatorul Radu Vâlcan împreună cu ispitele.

Sezonul 8 a debutat la jumătatea lunii iulie și speculațiile despre deznodământul fiecărui cuplu s-au țin lanț.

Ce se întâmplă cu cuplurile?

Foto descriptiv.  Sursă foto: FB Temptation Island - Insula Iubirii 

De departe, acest sezon a fost o adevărată provocare pentru cuplurile care au venit să își testeze relația în emisiune, dar și pentru telespectatori. Primii concurenți care au picat testul, fiind și eliminați, au fost Bianca și Robert. Cei doi au fost votați de către ispitele masculine să părăsească emisiunea pe motiv că testul pentru ei nu mai era relevant, iar la bonfire-ul final, cei doi și-au spus vorbe grele și au ales să plece separat din Thailanda. În locul celor doi a intrat cuplul format din Claudiu și Simona. Povestea dintre ei doi a început când Claudiu a abordat-o pe Simona pe o rețea de socializare. Ulterior s-au văzut și încă din prima seară au rămas împreună. Simona a aflat ulterior că el se afla în divorț cu fosta soție, care la acea vreme era însărcinată. Motivul pentru care s-au înscris la acest reality show a venit din faptul că el a înșelat-o pe Simona când aveau doar 6 luni de relație și prin participarea la Insulă a vrut să-i demonstreze iubirea și fidelitatea. Insula le-a demonstrat altceva. La scurt timp după intrarea în emisiune, Claudiu s-a apropiat de ispita Ana Maria, reușind astfel să încalce limitele impuse în relația cu Simona.

Un alt cuplu controversat este cel format din Cristina (37 de ani) şi Andrei (31 de ani) care au intrat în emisiune având în spate10 ani de relație. Au participat împreună la sezonul trei al emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu” și au ieșit din emisiune căsătoriți. Insula a scos la suprafață unele nemulțumiri ce le-a destabilizat relația. În acest reality show, Andrei a cedat în fața ispitei Diandra, cu care a și format un cuplu în emisiune. Deși mulți spectatori se așteaptă ca Andrei și Cristina să divorțeze după terminarea emisiunii, cei de la pagina de Instagram Viperele Vesele au publicat imagini cu cei doi din aeroport și din cea mai recentă vacanță împreună.

În ceea ce privește cuplul Iustina și Cornel, ei bine aici lucrurile s-au tot schimbat pe parcursul emisiunii, cei doi reușind să țină publicul cu sufletul la gură. Cu toate că mulți se așteptau ca cei doi să nu mai organizeze nunta programată pentru luna iunie a anului în curs, ei bine, Viperele Vesele au prezentat pe contul de Instagram imagini de la nunta celor doi din acest an. Ba mai mult, au prezentat și poze cu Iustina însărcinată. Iustina, de 26 de ani, este agent imobiliar, iar Cornel, 38 de ani, antreprenor.

În ceea ce privește cuplul Daiana, 22 de ani, și Rareș, 25 de ani, insula n-a reușit, cel puțin până acum, să-i facă să cadă în ispită. Un alt cuplu controversat, Maria și Daniel, ambii în vârstă de 26 de ani, sunt împreună de mai de bine de 5 ani, și au venit pe Insulă pentru a-și rezolva problemele înainte de a trece la pasul următor. Ea este lucrător comercial, iar el liber profesionist. Ispitele au reușit să-și facă loc, Maria preferând compania lui Marcel, iar Dani pe a Mădălinei. Tot cei de la pagina de Instagram Viperele Vesele au publicat imagini cu Dani și Mădălina în Gara de Nord din București, așteptând trenul care circula către Brașov – Sibiu. Despre Maria, cei de la Viperele Vesele au scris că ar fi încercat să se cupleze cu o altă ispită. În ceea ce-l privește pe Marcel, acesta a devenit imediat preferatul multor telespectatori datorită felului său de a vorbi. Replici precum: ”Hola mami, que guapa”, ”Să vedem sumsetul”, ”Miau, Miau” sau ”Șain laic daimăndz in dă schai” au devenit imediat virale și sunt folosite de multă lumea. Pe plan muzical, ispita Marcel s-a unit cu Jimmy Dub care a scos o piesă inspirată tot de Insula Iubirii – ”Hola mai que guapa”. Melodia a intrat repede în preferințele multora, cu atât mai mult cu cât replicile lui Marcel din emisiune au făcut deliciul publicului. Jimmy Dub și Marcel vin sâmbătă, pe 24 august, la Taboo Summer Club să vadă ”sumsetul” împreună cu publicul din județul nostru.

 “Cine iubește vede finala Insula Iubirii”

Producătorii emisiunii au pus la bătaie mai multe invitații de 2 persoane la evenimentul Watch Party Finala Insula Iubirii 2024, ce are loc pe 28 august 2024, de la ora 19:00, la Beraria H din Bucuresti. Biletele la eveniment au fost sold out în primele 24 de ore de la anunțare. Totodată, potrivit informațiilor de pe a1.ro, din REGULAMENTUL CONCURSULUI “Cine iubeste vede finala Insula Iubirii”, concursul a început pe 16 august și se termină pe 23 august. Desemnarea și anunțarea câștigătorilor se va face în data 23. august (ora 16.00) într-un articol postat pe site-ul a1.ro și în aplicația Antena 1, (pentru detalii puteți consulta regulamentul publicat pe a1.ro).

Foto descriptiv.  Sursă foto: FB Temptation Island – Insula Iubirii

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A murit Alain Delon. Actorul francez s-a stins din viață la vârsta de 88 de ani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Gara de Nord | Sibiu | Taboo Summer Club

Ultimele articole