Curtea de Argeș. A fost semnat contractul de finanțare pentru un proiect în valoare de peste 1 milion de euro

de | 31.08.2024 10:41 | Administrație, Curtea de Argeș

Vești noi pentru locuitorii municipiului Curtea de Argeș!
Primarul Constantin Panțurescu și ministrul Energiei, Sebastian Burduja, au semnat contractul de finanțare pentru un proiect în valoare de peste 1 milion de euro, anunță pe pagina de socializare reprezentanții Primăriei.
A fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul de investiții „Producerea energiei electrice din surse regenerabile – etapa II”.
la Curtea de Argeș
Valoarea totală a proiectului este de 5.334.825,27 lei, aproximativ 1,1 milioane de euro, și presupune realizarea unei instalații de producere a energiei electrice prin conversie fotovoltaică cu o putere instalată de 971,04 kWp.
Contractul de finanțare a fost semnat de primarul municipiului, Constantin Panțurescu, și ministrul Energiei, Sebastian Burduja, la sediul Ministerului Energiei.
De precizat că prin această investiție se va acoperi consumul de energie electrică al U.A.T. Municipiul Curtea de Argeș cu aproximativ 33%, mai anunță reprezentanții Primăriei.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Constantin Panțurescu