La Curtea de Argeş va fi înfiinţat un centru comunitar integrat

de | 25.06.2024 08:48 | Din ediția tipărită, Administrație, Curtea de Argeș

În municipiul Curtea de Argeș va fi înfiinţat un centru comunitar integrat. Centrul comunitar integrat reprezintă cadrul în care își derulează activitatea echipa de asistență medicală comunitară în colaborare, în principal, cu asistentul social dacă beneficiarii serviciilor de asistență medicală comunitară au și probleme sociale identificate.

Primii paşi au fost deja făcuți, Primăria Municipiului Curtea de Argeş semnând în urmă cu două săptămâni un contract pentru servicii de proiectare documentație de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI), proiect tehnic (PT) și (DTAC) pentru obiectivul de investiții „Centru Comunitar Integrat Curtea de Argeș”, în valoare de 20.000 lei (fără TVA).

Persoanele vulnerabile vor primi asistență medicală gratuită la viitorul centru comunitar

Directia de asistenta sociala curtea de arges centru comunitar

Municipiul Curtea de Argeș a obținut finanțare pentru acest obiectiv în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), iar Consiliul Local a aprobat proiectul, valoarea investiției fiind de 832.049,3 lei (inclus TVA). Direcția de Asistența Socială (DAS) va oferi prin acest centru comunitar servicii de asistență medicală pentru persoanele vulnerabile din municipiu. Beneficiarii vor fi identificați printr-un parteneriat încheiat între primăriile Curtea de Argeș – Corbeni – Valea Iașului, fundațiile Basarab și Handrom, Unicef, CAS și DSP Argeș, iar suma de 832.049,3 lei este direcționată către amenajarea a cinci camere aflate în sediul DAS Curtea de Argeș, în suprafață totală de 135 mp.

Foto descriptiv

Sursa foto: mmb.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Generator nou pentru Spitalul Curtea de Argeş

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Corbeni

Ultimele articole