Vor fi dăruiți copiilor nevoiași. Expoziție de brazi în cadrul Târgului de Crăciun Piteşti 2023!

de | 30.11.2023 10:07 | Lifestyle, Pitești

Administrația locală din Pitești organizează în Piața Primăriei o expoziție de brazi decorați cu podoabe făcute de elevii din peste 50 de unități de învățământ din municipiu. În perioada 21-22 decembrie, brazii vor fi dăruiți unor copii mai puțin norocoși, care îi vor avea în casă în ziua de Crăciun.

Societatea Salpitflor Green SA organizează, în colaborare cu unitățile de învățământ din municipiul Pitești, o expoziție de brazi decorați cu podoabe naturale, în cadrul ediției din acest an a Târgului de Crăciun Pitești.

Decorațiunile sunt realizate din materiale naturale

Expoziția este o premieră pentru orașul nostru, tocmai prin modul ei inedit de realizare, îmbinare și expunere. În cadrul acesteia, vor putea fi admirate decorațiuni naturale, picturi și obiecte de artă decorativă, realizate de către elevii din peste 50 de unități de învățământ din municipiul Pitești, sub coordonarea specialiștilor din cadrul Salpitflor Green SA, anunță administrația locală din Pitești. Brazii sunt din pepinierele proprii ale Salpitflor Green SA, iar decorațiunile, care surprind prin calitate și originalitate, sunt realizate din materiale naturale. Expoziția are și un scop caritabil: în perioada 21 – 22 decembrie 2023, pentru a aduce un strop de bucurie și zâmbet celor care trec prin momente dificile, brazii vor fi oferiți în dar unor copii mai puțin norocoși, care îi vor avea în casă în ziua de Crăciun.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dacia a prezentat noul model Duster 3

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dacia | Pitești | Primăria Municipiului Pitești | Salpitflor Green | Salpitflor Green SA

Ultimele articole