Dealer de droguri prins în centrul Braşovului!

de | 26.02.2024 18:29 | Eveniment, Știri

Un individ a fost ridicat de jandarmi de la Gruparea Mobilă Braşov luni după-amiază, după ce o persoană a sunat la 112 și a anunţat la 112 că un bărbat cu un comportament ciudat încearcă să vândă substanţe interzise pe o stradă din zona centrală a Braşovului.

Jandarmii l-au identificat pe dealerul de droguri, după ce semnalmente acestuia au corespuns cu cele din sesizare.

Acesta a fost predat Poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

Jandarmii din Gruparea Mobilă au periat zona indicată şi în incinta unui restaurant de tip fast-food de pe strada Republicii au găsit o persoană de sex masculin care corespundea semnalmentelor furnizate şi care se afla într-o stare euforică. Asupra acesteia au fost găsite substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive”, transmite reprezentanţii Grupării Mobile de Jandarmi Braşov.

Sursă foto:telegrafonline.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Doi șoferi s-au ales cu dosar penal, după ce au condus băuți! Etilotestul a indicat 0,74 și 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: