Ce s-a decis în Argeș? ”În județele în care a existat această posibilitate, au fost schimbate centrele de concurs”

de | 16.07.2024 07:52 | Administrație, Național

Ministrul Educației, Ligia Deca, a avut ieri o videoconferință cu inspectorii școlari generali și președinții comisiilor de organizare a concursului de ocupare a posturilor în învățământul preuniversitar. În contextul prelungirii codului roșu de caniculă și pentru zilele următoare, s-au continuat eforturile de a identifica soluții pentru reducerea disconfortului termic al candidaților pe parcursul desfășurării probei scrise. În Argeș cele două centre unde se va susține concursul de Titularizare 2024 sunt: Școala Gimnazială ”Matei Basarab” din Pitești și Colegiul Național ”IC Brătianu” din Pitești.

Regăsiți aici lista centrelor în care se va desfășura miercuri, 17 iulie, proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice declarate vacante/rezervate în învățământul preuniversitar. În diverse județe, centrele inițiale de concurs au fost schimbate pentru a se asigura climatizare corespunzătoare, având în vedere prognoza meteorologică anunțată. În tabelul de mai sus, aceste centre noi sunt marcate cu albastru. În județele unde nu există condiții și nu a fost posibilă schimbarea, se fac eforturi pentru dotarea cu aparate mobile de aer condiționat, cu sprijinul DSU. De asemenea, în toate centrele vor fi asigurate apă potabilă și asistență medicală. Arondarea pe discipline va fi anunțată de fiecare inspectorat școlar județean.

Sursă foto: Facebook Ligia Deca.

”În județele în care a existat această posibilitate, au fost schimbate centrele de concurs, pentru a fi folosite săli de clasă ce dispun de climatizare corespunzătoare. În județele în care, la nivelul centrelor, nu sunt condiții adecvate și nu a fost posibilă schimbarea acestora se fac eforturi pentru dotarea cu aparate mobile de aer condiționat, cu sprijin DSU. (…)

𝐅𝐨𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐢𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭: Arondarea pe discipline va fi anunțată de fiecare inspectorat școlar. Vă rog să urmăriți canalele de comunicare ale inspectoratelor școlare, pentru toate informațiile.

Așa cum anunțam încă de ieri (duminică), în toate cele 114 centre de concurs vor fi asigurate apă potabilă și asistență medicală”, a transmis ministrul Ligia Deca, pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Ligia Deca.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Educației anunță măsuri importante pentru proba scrisă de la Titularizare 2024

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Brătianu | Ligia Deca | Ministrul Educației | Pitești

Ultimele articole