Decizie importantă luată de BEJ

de | 04.06.2024 19:27 | Județean, Administrație, Politic

În ultimele zile de campanie electorală lucrurile se schimbă în Argeș. Astfel, potrivit unei informării remise presei, astăzi, cu unanimitate de voturi, membrii Biroului Electoral Județean (BEJ) Argeș au adoptat o decizie prin care obligă PNL Argeș și pe candidatul Radu Perianu să retragă de îndată toate materialele denigratoare din mediul online și toate tipăriturile jignitoare la adresa liderului PSD Argeș Ion Mînzînă. O decizie similară a fost emisă și de Biroul Electoral Municipal de Circumscripție nr. 1 pentru retragerea tipăriturilor și a unor materiale electorale la adresa primarului Cristian Gentea.

Aceste decizie vin după ce social-democrații argeșeni au decis să sesizeze BEJ ”cu privire la materialele electorale care încalcă legea și pe care unii competitori politici le-au folosit în toată această perioadă fără pic de respect și rușine față de argeșeni”, potrivit celor transmise de conducerea PSD Argeș.

Foto descriptiv. Sursă foto: anchetaonline.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetoanline.ro:

AEP a anunțat numărul candidaților care s-au înscris la locale și la europarlamentare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Cristian Gentea | Radu Perianu

Ultimele articole