Decor Fashion Home dă viață ferestrei tale!

de | 03.08.2024 18:00 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Ai un cămin nou sau casa ta ți se pare plictisitoare? Nu trebuie să o schimbi, doar să îi dai un refresh foarte simplu și de efect. Dacă schimbi perdelele, draperiile și pernuțele de pe canapele, o să ieși din monotonie și vei avea un decor reconfortant. Pentru această operațiune, care nu este atât de ușoară pe cât pare, ai un partener excelent: DECOR FASHION HOME!

Firma argeșeană, fondată de Corina Defteriu, este specializată în realizarea și montajul perdelelor, al draperiilor, al storurilor romane, dar și a altor textile și decorațiuni pentru casă. Atenția la detalii, execuția impecabilă și seriozitatea au transformat Decor Fashion Home în partenerul unor enități prestigioase, precum Senatul României sau Mitropolia Iașului, fiind o mândrie că antreprenori argeșeni reușesc să își pună amprenta la un asemenea nivel. La serviciile Decor Fashion Home au apelat și Primăria Pitești, dar și interpretul Fuego, care a avut încredere în profesionalismul și simțul estetic al specialiștilor Decor Fashion Home.

Decor Fashion Home poate face „minuni” și la tine acasă. Materialele se pot selecta din cel mai mare showroom de perdele, accesorii și alte textile pentru casă din Argeș, care aparține Decor Fashion Home, și este situat în Complexul Slava, pe Calea Câmpulung, nr. 1 D, etaj 1 sau pe pagina de Facebook – Slava Perdele şi Accesorii. „Realizăm de fiecare dată lucrări unice, ne adaptăm în funcţie de preferinţele clientului şi încercăm să satisfacem cele mai exigente gusturi!”, ne-a declarat Corina Defteriu. În pachetul de servicii oferit clienților, sunt incluse, în mod gratuit, consultanţa, măsurătorile, manopera şi montajul. Se poate executa orice model solicitat, în propriul atelier de croitorie. Pe lângă perdele şi draperii, Decor Fashion Home realizează storuri romane, galerii, rulouri, panouri japoneze şi plisee elegante, dar şi feţe de masă, feţe de pernă, cuverturi și naproane.

 Țesătură cu protecție UPF50

Vara este minunată pentru ieșirile în grădină, la terasă. Ca să nu stai să reaplici loțiuni cu protecție solară, o țesătură care ne protejează de ultraviolete este perfectă. Decor Fashion Home are și soluția. Materialul SOLAR 03 este ideal pentru a fi utilizat la foișoare, ca draperii ce se pot închide, dar și pentru șezlonguri, perne decorative și fețe de masă. Solar 03 are calitățile perfecte pentru utilizarea în exterior. Este impermeabil, are față dublă, dar și protecție UV (UPF 50) și este disponibil într-o gamă variată de culori. Este perfect atât pentru casă, cât și pentru domeniul HoReCa.

Decor Fashion Solar 03 - Decor Fashion Home dă viață ferestrei tale! decor fasion solara - Decor Fashion Home dă viață ferestrei tale!

Pentru interior, Decor Fashion Home are o altă soluție de a îmblânzi soarele toropitor al verii. Sollara este cel mai nou, modern și inteligent sistem de control al luminii solare, înlocuind într-un mod elegant soluția clasică de perdea dublată de draperie. Are un aspect deosebit, elegant, datorită materialelor de înaltă calitate utilizate în confecționarea sa. Sistemul Sollara este alcătuit dintr-un ansamblu de straifuri verticale de perdele, independente, care sunt foarte transparente în centru și opacizante pe laterale. Prin acționarea lanțului de comandă, faldurile se pot roti până la 90 de grade, astfel încât lumina poate fi obturată cu până la 75%. De asemenea, prin acționarea șnurului de comandă se pot strânge toate faldurile într-o singură parte sau tip cortină. Sistemul Sollara este disponibil în mai multe variante de nuanță și structură. Se poate realiza fie în varianta cu două culori dintre care una de bază și una cu funcție decorativă pe laterale sau în varianta simplă cu o singură culoare. Printre avantaje se numără montajul facil, întreținerea ușoară și rolul dublu: poate fi utilizat ca perdea atunci când straifurile sunt deschise și ca draperie atunci când sunt închise.

IMG 20240727 WA0026 - Decor Fashion Home dă viață ferestrei tale! IMG 20240727 WA0027 - Decor Fashion Home dă viață ferestrei tale! IMG 20240727 WA0028 - Decor Fashion Home dă viață ferestrei tale! IMG 20240727 WA0029 - Decor Fashion Home dă viață ferestrei tale! IMG 20240727 WA0030 - Decor Fashion Home dă viață ferestrei tale! IMG 20240727 WA0031 - Decor Fashion Home dă viață ferestrei tale!

►Atelier propriu de croitorie dispus la comenzi de orice complexitate.

►Peste 8.500 de modele de draperii și perdele.

► Măsurători, manoperă și consultanță gratuită.

►Montaj oriunde în România.

Descoperă Showroomul DECOR FASHION HOME la etajul 1 al Complexului Slava, din Pitești, Calea Câmpulung, nr 1D. 

Cere detalii: (0752) 033 012 / comenziperdele@yahoo.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Decor Fashion Home | HoReCa | Pitești | Primăria Pitești | Senatul României | Slava

Ultimele articole