Delegația USR Argeș, aproape de gospodarii din Suseni

de | 29.07.2024 16:54 | Județean, Politic

Delegația USR Argeș condusă de Bogdan Badea, consilier județean ales în iunie și de președintele USR Suseni și consilier local, Adrian Ion, a fost prezentă duminică la evenimentele prilejuite de ziua comunei Suseni.

Președintele filialei județene a USR, senatorul Narcis Mircescu, a stat de vorba cu cetățenii prezenți la eveniment, care, potrivit comunicatului remis presei, și-au exprimat susținerea pentru Elena Lasconi, ”fiind încântați de ideea că pot vota pentru un președinte argeșean, care a dovedit că poate produce schimbarea”.

„Îi salut pe toți cetățenii din Suseni!

Adrian este unul dintre cei mai implicați colegi din zona coordonată de mine și sunt convins că va face o treabă cel puțin la fel de bună ca în mandatul trecut!

Zona de sud a județului Argeș, cea pe care o coordonez, poartă cu ea o istorie dificilă. Însă faptul că împreună cu colegii mei creăm politici publice pentru oameni este un factor arhisuficient de motivare să continuăm cu acest modus operandi.

Le mulțumesc tuturor colegilor din zona sud pentru implicarea din campanie și îi felicit pentru rezultatele bune!”, a punctat Bogdan Badea, potrivit sursei citate.

Sursă foto: USR Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Consilierul județean USR Argeș, Bogdan Badea: ”Am fost prezenți la târgul anual de Sfântul Ilie”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Elena Lasconi | Narcis Mircescu | Suseni