DentOne Clinic Câmpulung își mărește echipa!

de | 03.09.2024 09:40 | Câmpulung Muscel, Lifestyle

  • DentOne Clinic angajează!
DentOne Clinic
Ești medic stomatolog la început de drum sau ai deja experiență și îți dorești să îți profesezi activitatea de făuritor de zâmbete într-un mediu primitor și cald, cu aparatură de ultimă generație și colegi binevoitori ? Atunci ai găsit locul perfect pentru a-ți îndeplini dorința și a-ți depăși limitele.
Lasă un e-mail cu CV-ul tău și vei fi contactat în cel mai scurt timp!
Un făuritor de zâmbete are nevoie o asistentă binevoitoare și plină de compasiune! Dacă tu consideri că această descriere te definește atunci trimite un CV la adresa de E-mail: receptie@dentoneclinic.ro.
DentOne Clinic
DentOne Clinic Câmpulung este fondată de medicii stomatologi Oana Nicolescu și Dan Popescu, absolvenți ai Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, promoția 2017. Medicul Oana Nicolescu are competență în pedodonție, iar dr. Dan Popescu, în implantologie.
Mai mjulte informații legate de clinica DentOne puteți citi în materialul de mai jos de pe anchetoanline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DentOne Clinic