O depășire l-a costat viața pe un polițist de 42 de ani

de | 03.09.2024 22:25 | Eveniment, Național

Sfârșit tragic pentru un polițist de 42 de ani din Drobeta-Turnu Severin, care a murit noaptea trecută într-un grav accident rutier, lăsând în urmă o fetiță fără tată.

Agentul, aflat la volanul unui autoturism, a încercat să depășească un TIR, dar a intrat în coliziune cu un alt autotren care circula pe contrasens, relatează observatornews.ro.

Impactul devastator a transformat mașina într-un morman de fiare, iar polițistul a murit pe loc.

EklVkyO4sWQ 3L - O depășire l-a costat viața pe un polițist de 42 de ani

Tragedia a avut loc în jurul orei 1:15, pe DN 6, în localitatea Gura Văii, iar poliția a fost sesizată de un participant la trafic.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii, echipaje medicale, dar și oamenii legii.  Din păcate, pentru bărbatul de 42 de ani nu s-a mai putut face nimic.

Noaptea trecută, ora 1.15, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un participant la trafic că pe DN 6, în localitatea Gura Văii, s-a produs un accident rutier soldat cu victime. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Rutier care, din cercetările efectuate, au stabilit că un bărbat de 42 de ani, din  Drobeta-Turnu Severin în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în localitatea Gura Văii, s-ar fi angajat în depășirea unui ansamblu de vehicule și ar fi intrat în coliziune cu un alt ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 53 de ani. Din accident a rezultat decesul conducătorului autoturismului. Conducătorii celor două tiruri au fost testați cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative”, a transmis IPJ Mehedinţi.

Polițistul, care lucra la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Mehedinți, era în timpul liber și se îndrepta spre Orșova.

Foto: observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Restricții de trafic pe Autostrada A3

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 6 | Mehedinți