Deputatul Adrian Miuțescu: ”Vom face o politică îndreptată către dezvoltarea județului și a țării”

de | 12.06.2024 13:24 | Județean, Politic

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei, a transmis un mesaj la finalul unei campanii electorale epuizante, care nu a dus însă la rezultatul dorit de liderii partidului. Acesta le-a mulțumit colegilor care s-au implicat în campania electorală, dar și argeșenilor care au acordat încrederea și votul candidaților Forța Dreptei și Alianței Dreapta Unită.

“Le mulțumesc argeșenilor care i-au votat pe candidații noștri la alegerile locale, aceștia candidând fie din partea Alianței Dreapta Unită, fie din partea Forța Dreptei. Scorul obținut la Consiliul Județean, împreună cu colegii de alianță, ne plasează pe locul 6 în țară.

Deși procentele nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor noastre, vreau să-i mulțumesc președintelui Forța Dreptei Argeș, Emanuel Soare, pentru tot efortul făcut în campania electorală și pentru că și-a asumat misiunea extrem de grea, de a candida la președinția Consiliului Județean Argeș.

De altfel, apreciez munca și eforturile tuturor colegilor din filiala județeană, care au candidat la alegerile locale sau care s-au implicat în campania electorală, în speranța unei schimbări în bine în administrația locală. Cu ajutorul lor, argeșenii au aflat ceea ce noi le-am propus și cum credem că ar trebui să arate administrațiile locale din orașele și comunele Argeșului.

Am stat de vorbă cu sute de argeșeni în campania electorală, am mers zeci de kilometri, pe jos, prin localitățile județului și am concluzionat că nu trebuie să abandonăm misiunea pe care ne-am asumat-o în ultimii trei ani. Vom apăra în cotinuare valorile liberale și vom face o politică îndreptată către dezvoltarea județului și a țării”, a declarat deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei.

Sursă foto: Facebook Adrian Miuțescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cum s-a votat în Argeș? Rezultate alegeri locale 2024

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu | Argeș | Emanuel Soare | Forța Dreptei

Ultimele articole