Deputatul Adrian Miuțescu: „Președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban vine duminică în Argeș”

de | 17.05.2024 20:48 | Politic, Județean

Președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban vine duminică în Argeș, a anunțat deputatul Adrian Miuțescu în cadrul unei emisiuni televizate.
AICI puteți urmării VIDEO.
Ludovic Orban va participa la mai multe acțiuni de campanie electorală, împreună cu membrii și simpatizanții celor trei partide care formează Alianța Dreapta Unită (Forța Dreptei, USR și PMP).
Duminică Ludovic Orban va veni în Argeș, unde va participa la mai multe acțiuni de campanie electorală , împreună cu membrii și simpatizanții celor trei partide care formează Alianța Dreapta Unită (Forța Dreptei, USR și PMP) și cu candidații noștri. Și îi amintesc pe Emanuel Soare, candidatul Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean, Ionuț Moșteanu, candidatul la Primăria Pitești- vor merge cu noi duminică.”
Adrian Miuțescu: „Ludovic Orban este un prieten al Argeșului!
Ludovic Orban este un prieten al Argeșului. Nu numai că a venit foarte des în Argeș, dar este omul care a contribuit la realizarea multor investiții din județ, în vremea când era prim-ministru sau ministru al Transporturilor. Și amintesc centura Piteștiului, pasajul de la Bascov, autostrada Pitești-Sibiu, drumul expres Pitești-Craiova, Pitești Arena- finanțată de Guvernul Orban.
Deci stăm de vorbă cu un prieten al Argeșului, care a ajutat și ajută județul. De câte ori l-am solicitat a fost aici, alături de argeșeni”, a declarat deputatul Adrian Miuțescu. 
Foto: captura video Facebook Adrian Miutescu
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole