Deputatul Adrian Miuțescu: Societățile democratice depind de o presa liberă și obiectivă

de | 03.05.2024 11:10 | Județean, Lifestyle

Astăzi, de Ziua Mondială a Libertății presei, deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei, a transmis un mesaj de susținere tuturor ”celor care trudesc pe acest front al știrilor să aibă în continuare puterea de a informa cetățenii corect, cu realism și cu rapiditatea specifică vremurilor noastre”.

”De Ziua Mondială a Libertății Presei doresc să-mi exprim respectul și aprecierea pentru toți jurnaliștii care își exercită meseria cu pasiune, responsabilitate și integritate.

Societățile democratice depind de o presa liberă și obiectivă. Îi salut pe jurnaliștii care aspiră la cele mai înalte standarde ale profesiei lor și le doresc succes în dificila lor misiune.

Cu prilejul Zilei Internaționale a Presei, le doresc celor care trudesc pe acest front al știrilor să aibă în continuare puterea de a informa cetățenii corect, cu realism și cu rapiditatea specifică vremurilor noastre.

La mulţi ani tuturor celor care lucrează în mass-media!”, a transmis deputatul Adrian Miuțescu.

Sursă foto: Facebook Adrian Miuțescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Deputatul Adrian Miuțescu: ”Sănătate și fericire alături de cei dragi în această zi specială”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu | Forța Dreptei | Ziua Mondială a Libertății presei

Ultimele articole