Deputatul de Argeș Nicolae Georgescu premiază cele 4 fete de 10 de la Evaluarea Națională 2024

de | 11.07.2024 08:07 | Lifestyle, Pitești

Deputatul PSD de Argeș Nicolae Georgescu și fost director la Școala Gimnazială ”Tudor Vladimirescu” din Pitești anunțat ieri că premiază cele 4 fetele de 10 de la Evaluarea Națională 2024: ”indemnizația mea este premiul pentru cele 4 fete de 10!”

Vă reamintim că trei dintre fetele care au obținut media 10 la Evaluarea Națională 2024 sunt de la Școala Gimnazială ”Tudor Vladimirescu” din Pitești (Dinu Evelina Maria, Gingu Georgiana Lavinia și Năstasie Ilinca Maria) și una de la Colegiul Național IC Brătianu din Pitești (Dincu Daria Salome).

”S-au afișat rezultatele finale la Evaluarea Națională. Avem excelență în Argeș, 4 eleve cu media 10!

Știu cât de multă muncă trebuie depusă pentru a atinge performanța: am fost alături de acești copii pe tot parcursul lor școlar, am un copil care a muncit foarte mult – iar anul acesta a absolvit facultatea ca șef de promoție – și de aceea vreau să premiez performanța!

Așa că, indemnizația mea este premiul pentru cele 4 fete de 10!

Succes în continuare!

Sunt mândru de voi!

P.S: În niciun caz nu vreau să mă laud cu gestul meu! Eu sunt și profesor, și este absolut firesc să-mi doresc ca rezultatele de excepție să fie premiate!”,  a fost mesajul transmis ieri pe pagina de Facebook de Nicolae Georgescu.

Sursă foto: Facebook Nicolae Georgescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Evaluarea Națională 2024. Topul celor mai bune școli din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Brătianu | Nicolae Georgescu | Pitești | Tudor Vladimirescu