Deși avea permisul suspendat, un argeșean de 54 de ani a fost prins în timp ce conducea o mașină fără RCA și cu ITP-ul expirat

de | 19.07.2024 19:27 | Eveniment, Județean

Un bărbat de 54 de ani, din Bughea de Jos, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins la volan, deși avea permisul de conducere suspendat. Mai mult decât atât, mașina pe care a condus-o nu avea asigurare, iar ITP-ul era expirat.

Totul s-a petrecut pe 17 iulie. Cursa i-a fost întreruptă de polițiști, deoarece argeșeanul a avut ghinionul de a fi oprit în trafic, pe DC 13, pe raza localității de domiciliu, pentru un control de rutină.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat. Mai mult decât atât, polițiștii argeșeni au constatat și faptul că autoturismul pe care îl conducea avea valabilitatea inspecției tehnice periodice expirată și nu deținea poliță de asigurare de răspundere civilă auto.

Prin urmare, bărbatul de 54 de ani s-a ales cu dosar penal. Totodată, el a fost amendat, iar certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numărul de înmatriculare i-au fost retrase.

Foto descriptiv digi24.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tragedie la Bârla! Un bărbat de 50 de ani a murit după ce a căzut pe stradă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bughea de Jos