Dezvoltarea competențelor: Participă la târgul de formare profesională de la Biblioteca Națională

de | 18.10.2024 17:55 | Național, Administrație

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale (MMSS) anunță organizarea unui târg dedicat formării profesionale, destinat tuturor adulților care doresc să-și îmbunătățească abilitățile și să avanseze în carieră. Evenimentul va avea loc pe 22 octombrie 2024, începând cu ora 10, la Biblioteca Națională a României, unde furnizori de formare vor prezenta diverse oportunități. Intrarea este liberă, iar parcarea este gratuită, facilitând accesul celor interesați de dezvoltarea profesională și personală.

Scopul evenimentului este de a prezenta adulților interesați oportunitățile de formare profesională disponibile pe piață. În cadrul acestui eveniment participă furnizori de formare profesională care își prezintă oferta de formare. Potrivit informării publicate de MMSS, accesul în clădire se face prin intrarea din bulevardul Mircea Vodă, fiind posibilă parcarea gratuită în parcarea Bibliotecii Naționale, pe durata evenimentului. ”Dacă sunteți interesați să vă creșteți nivelul de competențe, să vă recalificați, să dobândiți abilități noi și să progresați în carieră vă așteptăm la eveniment! Intrarea este gratuită și deschisă tuturor persoanelor interesate!”, potrivit sursei citate.

Foto descriptiv. Sursă foto: FB MMSS

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

MMSS: Număr record de job-uri subvenționate de Guvern pentru integrarea șomerilor pe piața muncii!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Muncii

Ultimele articole